lightsoultext

Länkskafferiet

Livselixir

Reiki Master Teacher
medial vägledare
Healing- Massage Vägledning

Varma helande händer har alltid varit en del av människors omsorg till varandra. Instinkten att lägga sin hand över det som gör ont är naturlig. Undersköterskor vet att en orolig patient blir lugnare när någon tar sig tid att sitta intill och hålla handen. Alla människor har en energi. Denna energi kan vi (både medvetet och omedvetet) ge till andra.

Dina fysiska åkommor kan ha psykisk eller emotionell orsak och ge spänningar och värk. Det kan vara stress, sorg, oro och undanträngda känslor som "fastnat" i din kropp/själ. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, och löser upp spänningarna samt frigör det som en gång orsakat dem.

Känslorna kan då komma upp till ytan så att du kan bearbeta dem.
Varmt Välkommen
 


katrin berggren
borlänge - dalarna

loading...

kontakt information

Katrin Berggren - Borlänge
Tel: 0703-54 42 22
E-post: reikikatrin@borlangebo.com
Boka Direkt
Facebook
Facebook - Livselixir
Instagram 

Traditionellt har vi husbils- och husvagnsägare bokat tid hos handlare och deras verkstäder när vi har haft behov av service på bodelen. Fukt-, gasol- och batteritester m.m. samt underhåll och reparation av värme, kylskåp, spisar osv för att våra fordon ska vara redo för säsongen.
​När våren kommer och alla fordon som ska ut från vinterförvaring ska servas blir det ofta kö.
Då många fordon ska in på verkstad samtidigt blir det lätt långa väntetider och man får försöka planera in verkstadsbesöken så att det funkar med jobb och annat.
Många känner säkert igen sig.

Alternativet blir då att verkstaden kommer ut till dig istället. Vi på Husbilsakuten har som affärsidé är att erbjuda service, felsökning och reparation ute hos våra kunder. Vi arbetar på ditt fordon hemma hos dig, på campingen eller ställplatsen och du slipper ta dig till verkstaden.

SERVICE

Du behöver nödvändigtvis inte åka till en husvagnsverkstad för att göra kontroll av fukt-, gasol- och batterier. Vi gör det på plats hos kund, hemma hos dig, på campingen eller ställplatsen till exempel. Boka gärna in din service i vår bokningstjänst så att ditt fritidsfordon är redo för säsongen.

FELSÖKNING

Husbilsakutens tekniker utför felsökning ute hos kund, så att du inte behöver åka till husbilsverkstad med ditt fritidsfordon. Då problem har uppstått eller om det helt har slutat att fungera i till exempel värmesystem eller kylskåp gör vi en felsökning för att lokalisera problemet. Därefter föreslår vi åtgärd eller reparerar felet på plats.

REPARATION

Vi på Husbilsakuten reparerar fel och brister i din husbil eller husvagn hos dig, där du är. I våra servicebilar har vi med oss en del av de vanligaste delarna som brukar gå sönder i bodelen. Om delar behöver beställas får vi hem det på kort tid och kan åka till dig för att göra klart reparationen.

TJÄNSTER OCH SERVICEPAKET

Läs mer om de olika tjänsterna och våra servicepaket som vi har

REPARATION
Det går att göra mindre reparationer på husbilar och husvagnar utan att behöva åka in till en verkstad.
Vi byter ut och reparerar t.ex. trasiga 
eller läckande blandare, lås till luckor
och dörrar, takluckor och fönster, byte av lampor m.m.
Kolla med oss först.

SERVICE
Vi utför bodelsservice på din husbil
eller husvagn där vi gör 
funktionstest och kontroller på fukt, gasol, batterier, värmesystem, 
kylskåp, AC osv 
Våra paketpriser och bokningsinformation hittar du här.

BATTERITEST
Batterierna i ditt fritidsfordon är
viktiga för att du ska kunna använda
många funktioner på
12-Voltssystemet.
Vi utför batteritest, byter ut dåliga batterier och kontrollerar laddning så att du slipper stå utan ström.

Kontakt

RING OSS (akuta ärenden)
Tel: 010-333 06 30 (journummer)


EPOST
service@husbilsakuten.se
JOUR
Mån - Fre: 10:00 - 21:00 
Lö - Sö 10:00 - 15:00
jour@husbilsakuten.se

AKUT HJÄLP
Plötsliga driftstopp i husbilen eller
husvagnen under pågående semester eller weekendresa behöver
nödvändigtvis inte innebära att du måste till verkstad för att
felsöka /reparera.
Vi har servicebil på jour. Kontakta oss på telefon eller e-post.

FUKTTEST / GASOLTEST
För din egen skull rekommenderar vi att du gör årliga kontroller på gasolsystemet. Årlig täthetskontroll på fukt säkerställer att förhöjda värden kan följas upp och åtgärdas i tid innan skadan blir stor och kostsam. Våra tekniker är utbildade och har erfarenhet av fritidsfordon.
GLYKOLSERVICE
Tänk på att det är viktigt att ha
rätt glykol i ditt värmesystem. 
Varannat år ska det bytas för att
undvika problem, passa även på
att byta till Alde Longlife glykol.

PRISLISTA

Täthetskontroll fukt:
Kontroll av fukt i husvagn/husbil
med fuktmätare.   795 kr

Täthetskontroll gasol:
Kontroll av gasolsystemet
under tryck.   425 kr

Täthetskontroll gasol + fukt:
Vid samma arbetstillfälle:   1.095 kr

Batteritest:
Kontroll av batteri och laddare med batteritestare.

Husvagnsbatteri   395 kr

Husbil
Start- och 1 st bodelsbatteri   695 kr
Start- och 2 st bodelsbatterier   795 kr

Felsökning:
Startavgift:   1.195 kr
Upp till 1,5 timmas felsökning vid problem i bodelen.

Löpande timdebitering:   995 kr
för utökad felsökning

Arbete, fast kostnad:   enligt offert eller ö.k
Arbete, timdebitering:   995 kr
Framkörningsavgift:   300 kr
Milersättning:   6,50 kr/km

Bilderna är lånade i från www.jallstrand.se

OM FÖRETAGET 
Jällstrands Yoga och Massage. Jag som driver den här sidan har över 20 års erfarenhet av healing i olika former. Genom att kombinera Yoga med Massage så har jag den ultimata formen av läkande för kropp och själ. Så är du ute efter ett avslappnande Yoga-pass eller behöver du kanske få stressen att försvinna då rekommenderar jag att ni fortsätter att läsa vidare längre ner för mer information gällande priser och vart jag finns.

YOGA
Stress är inte bara ett mentalt tillstånd utan påverkar även i hög grad den fysiska kroppen med bl a spänningsvärk, försämrat immunförsvar och dåligt näringsupptag. Till slut har kroppen inte längre tillräcklig energi att lägga på utrensning och uppbyggnad vilket gör den mer och mer mottaglig för sjukdomar och skador.
Yoga motverkar detta tärande förlopp. Att utföra intelligent utarbetade rörelser i takt med en djup, medveten andning är lugnande, möjliggör återhämtning och ger en effektiv fysisk träning.

MASSAGE

När vi kommer ner i varv ger vi kroppen möjlighet till återhämtning. Under återhämtningsfasen börjar kroppen läka på olika sätt. Positiva effekter är bl.a att näringsupptaget från tarmarna förbättras, blodtryck och blodfetter sjunker, hjärtat slår lugnare, tanke-och koncentrationsförmågan förbättras. Är vi mer avslappnade kan vi andas mer effektivt med förbättrad syresättning av blodet. Slaggprodukter transporteras bort med den ökade blodcirkulationen och ersätts med näringsämnen som tarmarna tagit upp. Immunförsvaret förstärks, och vi får bättre motståndskraft mot infektioner och håller oss friskare.

Om
Henry Jällstrand

Henry Jällstrand och är utbildad Yoga och Massage instruktör. Jag hittade healing till följd av Judo som jag utövat till större delen av mitt liv.
Genom att personer i min närhet ibland ådrog sig olika skador, antingen på träning eller privat så ville jag kunna hjälpa till i någon form. Det var då jag började studera Yoga och kom fram till att det mest optimala ur synvinkel från kampsportens håll var just Yoga och Massage.
Jag riktar mig främst åt idrottare, men kan även tillhandahålla privatpass för den som är intresserad.

www.jallstrand.se

Välkommen till Autens Psykosyntesterapi
I drygt 13 år har jag arbetat som diplomerad psykosyntesterapeut och min mottagning i Kungälv är i full gång.
Är du intresserad av stödsamtal eller terapi är du varmt välkommen att höra av dig. Jag tar främst emot dig som kan komma dagtid.
När du utvecklar dig själv genom terapi och meditation får du större klarhet i vem du är, ditt autentiska jag.
Det ökar dina möjligheter att leva det liv du vill leva. Visst låter det spännande! Att göra en själslig utvecklingsresa i psykosyntesanda är som att åka från ett virrvarr av motstridiga känslor till ett fält av harmoni och klarhet.
Varmt välkommen
Lena

Här hittar ni exklusiva, men även roliga produkter och accessoarer som ni bara "måste ha" till er fyrbenta vän. Hundens närvaro i hemmet sätter även prägel på inredningen, därför har vi varit angelägna om att hitta riktigt fina produkter med hög kvalitet som ni ska tycka passar in i ert hem.
Hundleksaker, hundkläder, hundbäddar, hundhalsband, hundgodis och mycket mer till din hund! Vi har moderna produkter till hunden ifrån bl.a. USA och Frankrike! Fler produkter kommer efter hand in i webbutiken, så det kommer vara ett levande sortiment.

loading...

Shiatsu
japansk kroppsterapi

Bild & text llåna av Skogsro Spa Ekoahop

Blandat

Medicinsk fotvård, Reflexologi

Spiritualistiska föreningar

Färgdrömmaren

Victoria Käller Guzikowski

Victoria startade sitt företag Färgdrömmaren år 2007 med inriktning på färger och dess betydelser för personlig och medial utveckling.

2004 började hon med aurafotografering och sedan 2010 arbetar Vicktoria också med Encaustic Art med kurser och själsbildsmålningar med tolkning.

2016 började hon att kombinera min kunskap om energier och färger och började med mala.

EVENEMANG, KONSULTATIONER MM
Vill du vara med på något av evenemang, göra en gruppbokning för privat sällskap, boka en privat sittning/vägledning eller själsbild/änglaälva med skriftlig tolkning (distans)?

KONTAKT
Du når Victroia på telefon 070 496 2101, mail info@fargdrommaren.se eller så kan du skicka ett meddelande till mig via Facebook - Färgdrömmaren.

Alla evenemang och konsultationer i Kristinehamn är i hennes fina lokal på Södra Hamngatan 1C i Kristinehamn. Lokalen är öppen efter ö.k.

Oracal kort av
Timothy Nilsson

Det går bra att beställa kortleken
av honom via mail. 

Pris: 250:- exkl. frakt

Mail: Ganon.nilsson@comhem.se

loading...