lightsoultext

Varning för bedragare! Man slutar ALDRIG att förvånas!

Två män som kallar sig för Sören & Anders
reser runt om i landet och "rensar hus"
.
DESSA TVÅ ÄR BEDRAGARE!

Hej igen!

Igår har jag verkligen fått uppleva något som är utöver det vanliga. Mina känslor över detta har varit många! Jag kan inte släppa detta!

I går hade jag ett inbokat besök hos en kvinna utan för Göteborg som berättade att hon hade ”spökbesök” hemma hos sig som hon upplevde mycket jobbiga.
Jag började köra hemifrån redan vid 13.30 tiden med tanke på att det nu är långhelg och jag hade mina misstankar att det skulle vara köer. Jag hade knappat in kvinnans adress i GPSen och började köra – mycket riktigt – köer! Men jag kände mig lugn eftersom jag hade åkt tidigare. Klockan närma sig snart 14.30 och jag var nästan framme.

Jag parkerade bilen och började promenera till lägenheten där kvinnan och hennes dotter väntade. När jag kommer fram öppnar kvinnan dörren och jag blir välkomnad av dem bägge.  Jag berättar hur jag kommer att gå till väga och sen satte jag fart. Jag vill genast gå till vardagsrummet. Jag kände att här är det aktivitet. Jag försöker och få kontakt med denne själ men denne är ”svårfångad”. Jag går sedan in i ytterligare ett rum som ligger intill vardagsrummet. Detta rum är ett hobbyrum. Det är fullt av saker men allt ligger väldigt prydligt i ordning. En stor vävstol och symaskin finns också. Jag står i rummet och känner även här att det finns aktivitet. Jag talar om detta för kvinnorna och berättar att det försvinner småprylar för henne samt att hennes glödlampor i lampan vid symaskinen går sönder stup i kvarten, hon bekräftar med en nickande. Vi går sen tillbaka genom vardagsrummet och jag går in i kvinnans sovrum, där finns också aktivitet men den känns på ett helt annat sätt. Jag ser en kvinna som jag sen beskriver för dem. De känner igen henne genom min beskrivning.  Jag ger mer information om kvinnan och hennes liv samt andra bevis till dem bägge så att de kan vara helt säkra att det är mamma och mormor till dem.

Vi går sen in i vardagsrummet igen. Jag berättar att det är en man som befinner sig i lägenheten som ger kvinnan oro, rädsla, frustration samt att han hittar på en massa hyss och ofog. Han är inte lätt att få kontakt med. Jag ber om hjälp ifrån min lille guide Chalee. Tillsist efter en liten stund så hör jag en röst som låter som ryska/finska och jag ser en man som jag bara känt av innan. Jag ger mer detaljer till dem. Jag berättar också att denne mannen inte har varit så snäll när han levde och har orsakat en mycket jobbigheter samt att de känner honom. Han tillhör familjen. Efter en kort stund känner de igen honom via min beskrivning. Kvinnan säger, det är min styvfar. Jag berättar mer detaljer om honom samt vilken gatuadress han levde på i Finland. Han berättar för mig att det har varit 2 medier innan mig. Kvinnan bekräftar. Men dessa två fick inte den kontakten med honom.

Dessa två ”medier” kommer jag berätta om lite längre ner!
Det är en förj*vlig historia i sig!

Jag frågar denne man varför han har stannat kvar. Jag får en sådan otroligt stark känsla av ånger. Jag berättar för dem båda att han ville be dem bägge om ursäkt för allt han har gjort och för allt har gjort emot dem. Han ville be dem så mycket om ursäkt. Jag fick be honom hela tiden att inte vara mig för nära eftersom det blev väldigt känslomässigt. Han ville få deras förlåtelse.  Jag berättar mer för dem och till sist så säger de bägge två att vi förlåter honom. Jag ber honom sen att gå emot ljuset och bara efter en liten stund är känslan i rummet en helt annan. Han har nu fått deras förlåtelse och har nu funnit frid i sin själ. Rätt som det är börjar kvinnan skratta och detta har hon inte gjort på 4 år, detta enligt hennes dotter. Allt är på topp och de bägge känner en sådan lättnad. Att se kvinnans ansikte var en ren fröjd och känna deras lättnad.

Vi sitter kvar en stund och pratar och de ställer lite frågor som de har funderat över. Jag känner sen igenom hela lägenheten igen men allt känns väldigt lugnt och kvinnan går och småler och skrattar av lättnad. Dottern säger till mig att det är en fröjd att se mamma. Vi går sen ut på den fina uteplatsen för att ta en cigarett tillsammans.  Kvinnan älskar att påta i trädgården. Vi småpratar och det kommer mer frågor lite då och då. Vi går sen in igen och sätter oss i köket. Kvinnan börjar berätta om de ”medier” som har varit hos henne innan mig.

Kvinnan berättar om dessa två män!

Hon berättar för mig.
Jag ringde Tv och frågade om de hade någon som kunde hjälpa mig med mitt spökeri. De gav mitt ett telefonnummer som jag ringde och de kom hem två män ifrån Stockholm. Den ena hette Sören och den andre hette Anders.
Dessa två skulle haft kontakt med min styvfar!?  De gick runt i mitt hem och ”kände” in. När de kom in i en klädkammare såg de att det stod en verktygslåda på golvet full av verktyg som var av äldre modell och en del av dem antika. Dessa verktyg har tillhört min styvfar. De påstod att dessa verktyg var den stora orsaken till varför hennes styvfar inte ville gå vidare!? Efter sitt så kallat ”arbete” skulle de sen ha 3000:-  plus att de skulle ta med sig  min styvfars verktygslåda!!!  De påstod att de skulle slänga verktygen på vägen. Jag trodde på Sören och Anders och lät dem ta med sig verktygen.  Jag trodde verkligen på dem.

Så idag är hon 3000:- fattigare samt att hon inte har kvar sin styvfars verktyg samt att det fortfarande inte var lugnt i hennes hem.


Under tiden kvinnan berättade kände jag hur förbannad och upprörd jag blev. Jag tänkte för mig själv – hur kan f*n kan människor bara göra så här?  Vi satt sen och pratade om detta och jag lovade att forska i detta vilka dessa två män är.
De kallar sig för Sören & Anders
och säger sig arbeta med att "rensa hus". Hon sa också att hon hade fått deras nummer i från TV. 
Tyvärr har denna kvinna blivit utsatt för ett brott!

Var uppmärksam & försiktig!

Jag vill varna och uppmana er alla att vara försiktiga när ni anlitar ett medium så det inte är någon skojare, bedragare eller kriminell person som besöker ert hem.

 • När du fått reda på namnet på det medium du har tänkt anlita – kolla med dina vänner/internet osv om eventuella referenser.
 • Gå alltid med din magkänsla.
 • Var aldrig ensam när du har bokat ett besök med ett medium (gäller vid hembesök).
 • Dra öronen åt er om de skall ha hutlöst mycket betalat för sitt jobb.
 • Låt aldrig ett medium ta med sig något ifrån ditt hem om inte du själv vill ge något i uppskattning.
 • När du ringer - fråga hur de arbetar. Känner du dig minsta osäker - avstå.
 • Du har alltid rätt att begära ett kvitto.
 • Begär legitimation – anteckna alla uppgifter.

En vädjan!

Har du själv erfarenheter eller hört  att någon varit utsatt av dessa två män som kallar sig för Sören & Anders? Jag antar att deras namn är något helt annat!

 • Vet du vilka de är eller har du misstankar om vilka de är?
 • Om ni vet eller om ni har någon annan som vet något - tveka inte utan hör av er till mig via min mail. Kontakt Jill
 • Jag ber er alla också att sprida detta vidare så inte det fler blir fler som faller offer för dessa två män. Tillsammans kan vi hjälpa!
 • Tack för att du sprider detta vidare och att du försöker hjälpa till.
 • Kramar Jill

Dela med dina vänner!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

Meddelande till Jill ang de så kallade Sören & Anders

 • Skriv ditt telefonnummer med endast siffror. t.ex 030021883