lightsoultext

Andligt smörgåsbord i Göteborg med omnejd

From med den 1 september höjer vi priserna. Konsultationer 900:- Andliga smörgåsbord 700:-

smorgasbord2.jpg

Är du lite nyfiken på det andliga och bor inom 10 mils radie inom Göteborg (om jag skall hem till dig) Då kanske detta är något som du/ni kanske skulle tycka om.


Hur går detta till?

Du fyller i ett formulär med önskat datum osv. Längst ner på sidan hittar du en länk till formläret. Fyll i i önskat datum som du/ni vill att jag kommer hem till dig/er eller om ni hellre önskar att vara hemma hos mig.

I formuläret kan du ange hur många som vill delta, samt om det skulle bli ändringar under tiden lopp så kan du göra ändringar via hemsidan också. Tänk på att antalet är 6-10st deltagare.Jag kommer hem till dig/er och arbetar med att länka med andevärlden (anhöriga och vänner som lämnat jordetlivet), tarotkort och sandreadning.


Alla deltagare får något med sig hem. Jag kan inte garantera att alla får kontakt med sina när och kära, det lämnar jag till andevärlden att bestämma. Men jag kan garantera att alla får en läsningen, antingen av tarotkorten eller en sandreading och en trevlig kväll tillsammans. OBS! Detta är INTE några privata samtal utan alla sitter samlade tillsammans.

Tid
Beräkna tiden till 3-5 timmar. Jag berättar först för er allihop hur allt kommer att gå till sedan därefter sätter vi igång. Om du själv har några önskemål så kan vi alltid diskutera detta. Jag är väldigt anpassningsbar.
En lämplig tid är kl.18 -19 → 21 - 22

Kostanden
Vill du kanske komma hem till mig med dina vänner?
Kostanden är 700:-/pers inkl. fikaHur går det till vid betalning
Avgiften skall betalas en vecka i förväg. Du samlar in pengar i från de som vill delta på det andliga smörgåsbordet. När du har fått betalt i från alla skrollar du ner på sidan och betalar via payson eller bankgirot. Betalar du via bankgirot 824-0855, glöm inte att ange namn och datum på meddelandet.
Resersättning 40:-/mil betalas kontant då jag kommer.


OBS! Andligt Smörgåsbord - Prova På Kväll är endast för de som bor inom en radie på 10 mil till Göteborg, om jag skall komma hem till dig.

 

Min/max antal 6-10

Anmälan till andligt smörgåsbord görs till Jill Petersson
Anmälan är bindande.

Känn dig varmt välkommen med dina
förfrågningar eller bokning.

Kram Jill

Läs bokningsvillkor INNAN du bokar!

Boknings-
förfrågan

Andligt smörgåsbord

Bokningssystem

Avboka
omboka

Andligt smörgåsbord

Bokningssystem

Betala med

Betala med

LightSouls bankgiro

824-0855

VIKTIGT!

Mottagare: Jill Petersson/LightSoul

Vid inbetalning via inbetalningsavi - skriv alltid inbokat datum samt namn på avsändare eller meddelande.

Inbetalning via internet - skriv datum.