lightsoultext

Andligt smörgåsbord

Pröva på kväll

smorgasbord2.jpg

Är du lite nyfiken på det andliga och bor inom 10 mils radie inom Göteborg. Då kanske detta är något som du/ni kanske skulle tycka om.

När jag åker runt om i landet kan jag också komma hem till dig och dina vänner. Tillgängliga datum finner du på våran onlinbokning.


Hur går detta till?


bokningssidan kan du ange hur många som vill delta, minimum är 6 st personer.  Där måste du uppge namn, adress samt telefonnummer på de som skall delta. Om du inte har allas adresser, kan du boka alla platser i ditt namn, men tänk att du är i så fall betalningsansvarig för samtliga platser. Tänk på att om du gör detta är du ansvarig för att alla kommer samt att alla betalar i tid. På bokningssidan kan du också göra förändringar.. Tänk på att antalet är 6-10 st deltagare. Vill ni vara färre än 8st deltagare debiteras ni för miniantalet. Jag kommer hem till dig/er och arbetar med att länka med andevärlden (anhöriga och vänner som lämnat jordetlivet), tarotkort och sandreadning.

Alla deltagare får något med sig hem. Jag kan inte garantera att alla får kontakt med sina när och kära, det lämnar jag till andevärlden att bestämma. Men jag kan garantera att alla får en läsningen, antingen av tarotkorten eller en sandreading och en trevlig kväll tillsammans.
OBS! Detta är INTE några privata samtal utan alla sitter samlade tillsammans.

Tid
Beräkna tiden till 3-5 timmar. Jag berättar först för er allihop hur allt kommer att gå till sedan därefter sätter vi igång. Om du själv har några önskemål så kan vi alltid diskutera detta. Jag är väldigt anpassningsbar.
En lämplig tid är
kl.18 -19 till  21 - 22 eller lörd/sönd. 13-14 till  17-18


Kostanden
Kostanden är 650:-/pers,  minst antl deltagare är 8st
Vi kommer hem till dig och dina vänner. 
Du själv står för värdskapet och vad du vill bjuda på avgöra du helt och håller själv. :-)


Hur går det till vid betalning
Avgiften skall betalas senast en vecka i förväg. Du samlar in pengar i från de som vill delta på det andliga smörgåsbordet. När du har fått betalt i från alla kan du betala via swish eller bankgirot 824-0855, glöm inte att ange namn och datum på meddelandet.
Väljer du att betala med swish (0707-242475), glöm inte att ange namn och datum. Betalar du via bankgirot 824-0855, glöm inte att ange namn och datum på meddelandet.


 

OBS! Glöm inte att läsa bokningsvillkoren innan du bokar.


Kram Jill 

Min/max antal 6-10

Anmälan till andligt smörgåsbord görs via LightSoul onlinebpokning
Anmälan är bindande.

Känn dig varmt välkommen med dina
förfrågningar eller bokning.

Kram Jill

dela till dina vänner

Boka online

Boka/avboka/omboka online

Betala med

Betalning för ASB då Jill besöker olika städer

  • Pris: 650   kr  inkl.moms
    • Köp

Betalning för ASB hemma hos dig, (Göteborg med omnejd)

Tillkommer reseersättning 40:-/mil + vägtullsavgift.
Betalas kontant vid ankomst.

  • Pris: 650   kr  inkl.moms
    • Köp